Annons
Reseberättelse:

Härlig klätterutmaning i fin skogsmiljö

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

Treewalker erbjuder höghöjdsbanor i bland tallar utanför Löddeköpinge i sydvästra Skåne. Det går smidigt att hitta hit från E6:an.

Trevlig personal tar emot och vi kommer snabbt i klätterutrustningen. Vi får testa utrustningen i en kortare testbana. Därefter är det fritt fram att klättra banorna fyra olika höjder på fyra olika nivåer (gul, grön, blå och röd nivå) under tre timmar.

Det finns två banor per nivå. De två högsta banorna kräver att du är minst 150 cm och kan vara utmanande rent fysiskt också. Det tar ungefär tre timmar att klättra samtliga banor. Det går bra att klättra samma bana flera gånger om man stannar på de lägre höjderna. Det finns också ett utmanande träd att klättra rakt upp i till en nivå på 12 meter.

Det finns glass att köpa och grillen är tänd för de som har med egen korv med att grilla. Fler banor mellan nivåerna vore bra, då stegen är ganska stora. Några banor är lite korta. Det vore därför skoj med någon längre bana också.

Passar barn från 9-10 år och vuxna som gillar fysiska utmaningar. Var beredd på adrenalinkickar. Hela familjen tyckte det var en härlig utmanande skön upplevelse i fin skogsmiljö. Vi återkommer gärna!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se