Mysig eftermiddag med bollspelsgolf!
Annons
Reseberättelse:

Mysig eftermiddag med bollspelsgolf!

(Sverige, Karlskrona, bollspelsgolf)

Sista dagen innan stängning för sänsongen var vi och besökte bollspelsgolf utanför Karlskrona. Vi, det var två mammor och två glada killar på 12 och 13 år. På barnens gård, som ligger alldeles bredvid, har vi tidigare varit flera gånger då barnen varit mindre, men denna gång blev det istället denna aktivitet. 

Tydliga instruktioner fick vi av personalen när vi kom dit, som var samma personal som på Barnens gård. De följde med oss in och visade hur vi skulle gå till väga. 

Det var en rolig och trevlig aktivitet som påminde om den vanliga minigolfen. Här var det enkla uppställda banor av olika slag, som alla var någon slags bollsport, fotboll, handboll, minigolf, basket m.m. Det var olika svårighetsgrader på banorna och något som passade oss alla och så lite tur också... 

Föreslår att ta med barn som är något äldre, då det krävs lite tålamod att vänta på varandra. 

12 roliga banor och en utslagsbana gick vi igenom på ett par timmar. Vi tyckte alla att det var en rolig stund som vi gärna kan komma tillbaka till. Synd bara att det kostade så mycket. Hade inte åkt långväga för att besöka denna aktivitet, men för att fördriva en eftermiddag när inget annat är planerat, så var det helt ok! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se