Annons
Reseberättelse:

En vacker sensommardag

(Sverige, Orsa, Orsa Rovdjurspark)

Prova olika djurhuvud

Lätt att ta sig fram

Björnar på nära håll, spännande!

Karta över parken

Vi var tillsammans hela familjen i djurparken första helgen i September. Vädret var perfekt. Vi hade det super trevligt och vi fick turen att se alla djur utom vargarna. Vår äldsta son, snart 3år, njöt verkligen! Det är välskött och smart planerat med lekplatser "mellan" inhägnaderna och nära inhägnaderna, på så vis blir inte barnen uttråkade under tiden man spanar efter djuren. Kikare, bra skor och vattenflaska är bra å ha tycker vi. Dessutom skönt med en vacker vy. Vi saknade "matschema" för djuren och restaurangen på toppen var inge vidare. Muffinsen vi åt var sån där "fryst" färdig och smaka inte så gott... Vi spenderade 2,5h här men man skulle absolut ha kunnat spendera längre tid. Vi var där en lördag, men kände inte alls av att det skulle varit trängsel eller för mycket folk. Gott om parkering. Vägarna i djurparken är bra, lätt att ta sig fram med barnvagn (men en hyfsad träning att putta upp den till toppen där restaurangen är). Jag tycker absolut att om man har djurintresserade barn med spring i benen att man ska besöka Orsa Rovdjurspark!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på entrén på Jump Malmö
Gratis logi och frukostbuffé för barn under 18 år
10% rabatt för hela familjen på Breakout Sweden
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Tivoli i Köpenhamn
Danmark
Tosselilla Sommarland
Skåne
Branäs
Värmland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se