Minivärlden Ljungby
Annons
Reseberättelse:

Minivärlden Ljungby

(Sverige, Ljungby, Minivärlden)

Modelltåg

Pyssel

Gammal dressin

Min mamma åkte med barnen så här kommer berättelse från mormor: 

 

Vi åkte upp till Ljungby en dag på sommarlovet. Det var intressant och trevligt och visserligen inte helt färdigbyggt, det var två stora avdelningar till som var under uppbyggnad.

 

Första avdelningen var det uppbyggt modelljärnvägar som killarna 11 och 8 år uppskattade. Man tryckte på knapparna så körde tågen.

 

I andra avdelningen passar det nog äldre barn/ungdomar/vuxna som tycker om och är intresserade utav historia. Mycket var historia om kriget och från när jag själv var liten, vilket barnbarnen var för små att förstå och tycka om. 

 

Det fanns en liten kafeteria med litet utbud, förhoppningsvis kommer den utvecklas tillsammans med resten av uppbyggnaden. 

På vägen hem åt vi på McDonalds och på Godisflyget. En trevlig dag med barnbarnen. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se