En dag i parken
Annons
Reseberättelse:

En dag i parken

(Sverige , Göteborg , Liseberg)

Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn på 4 och 13 år som gjorde en utflykt till Liseberg en mycket varm dag i Juli. Vi började besöket med en runda i kaninlandet där barnen tillsammans kunde åka lite karuseller och leka i kaninhuset, där hade vi även tur att få träffa kaninerna. Sen var det dags att bege sig vidare ut i parken till de större karusellerna, favoriterna blev FlumeRide, Balder, Helix och Kållerado. Vi åt lunch på mattorget där vi kunde välja bland våra favoriter. Det blev tacos till barnen och kebab till oss vuxna. Stället var mysigt med bra personal, fräscha lokaler och passade utmärkt för barnen. Efter ännu en massa åkturer så kunde man lätta hitta en plats att fika på med kaffe och efterlängtad glass till barnen. Positivt att det är öppet länge då man ville åka allt och gärna flera gånger!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se