Testfamilj Halmstad äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Halmstad äventyrsland

(Sverige , Halmstad , Halmstad äventyrsland)

Jag och min snart 7-åriga dotter blev utsedda till testfamilj på Halmstad äventyrsland. Med på vårt äventyr följde även pojkvännen och hans 4-åriga son. Vi åkte dit en jättefin dag och var där strax efter att de öppnat. Det var väldigt lite folk hela dagen vilket innebar gott om plats och inga köer.

Vi började med sagolandet vilket är väldigt litet och slitet. Sedan blev det dinosaurielandet där de kunde gräva fram skelett i sand och titta på olika dinosaurier. 4-åringen som är tokig i just dinosaurier tyckte det var toppen här medans 7-åringen snabbt blev uttråkad och ville därifrån.

Vi gick sedan vidare till piratlandet. Här fanns ett skepp med vattenkanoner. Här hade vi kul med vattenkrig. Tyvärr hade de tagit bort piratshowen som de hade här förr.

Efter att ha ätit vår medhavda fika här blev det sen dags för badlandet. Här kändes det däremot som att 4-åringen var på gränsen till för liten för att uppskatta det. Dottern däremot åkte gladeligen vattenrutschkanorna. Dock inte de allra värsta. Efter ca 2 timmars bad bytte vi om (i ganska slitet omklädningsrum) och begav oss till Wild West för tidig middag/sen lunch. Valde buffén här och det var ganska ok. Prisvärt för barnen.

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi bland karusellerna. För 4-åringen fanns det många karuseller men 7-åringen tyckte i princip bara radiobilarna och bläckfisken var kul. Allt som allt hade vi en kul dag tillsammans men jag tycker inte det hade varit värt vad det kostar för en familj i vanliga fall.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se