Roligt besök på Clip.n.climb
Annons
Reseberättelse:

Roligt besök på Clip.n.climb

(Sverige, Löddeköpinge, Clip n climb)

:)

:)

:)

Jag, min man och vår 8-åriga son besökte Clip'n'Climb i Löddeköpinge i juli. Vi hade ganska bra upplevelse allihopa! I början hade vi kort introduktion om klättring och gick igenom alla säkerherhetsregler, vilket var ganska viktigt enligt oss. Personal var ganska trevliga och hjälpte oss att fixa alla bälten. 

Vi tyckte att själva klättringen var ganska rolig och det fanns olika väggar att prova, med fina och glada färger och variation i svårighetsgrad. Vår son hade hela tiden ganska mycket energi och var ganska nöjd med upplevelsen. Det var första gång med klättringen för alla oss 3 och det visade sig att vi var ganska duktiga allihopa! Tiden gick fort och vi blev ganska trötta efter passet, men hade stora leenden på läpparna!

Det enda nackdelen enligt oss var att det fanns för många personer samtidigt i salen så att man behövde ibland vänta i några minuter i kön. Annars hade vi ganska bra helhetsintryck och vi kan varmt rekommendera detta ställe för varje familj med aktiva barn!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se