En dag i Vilda Västern!
Annons
Reseberättelse:

En dag i Vilda Västern!

(Sverige, Kulltorp, High Chaparral)

High Chaparral

Bild från Indianshowen

Vi hade med barn i olika åldrar som alla uppskattade besöket

När vi kom fram till High Chaparral så fångades vi direkt in i vilda västerns värd. Vi fick se en riktigt häftig indianshow och bjöds på både spänning och mystik. Vi hade med oss barn i olika åldrar och alla tre satt som klistrade när trummorna dånade och människorna dansade i sina häftiga dräkter.

Efteråt tog vi oss till Old Mexico där man kunde svalka sig med supergod glass i den härliga värmen vi hade där under dagen. Vi hade tittat på hemsidan innan vi åkte dit och planerat vårt besök så vi kunde se så många av deras shower som möjligt och den absolut stora favoriten blev "Wild West Stuntshow" som verkligen fick det att pirra till lite extra i magen när man såg alla våghalsiga trick.

När barnen blev hungriga så gick vi till Mamma Daltons Pangkakshus och åt pannkakor tills det nästan pös ut ur öronen på oss. Om man besöker High Chaparral så rekommenderar jag verkligen att man äter där! Barnen kunde äta sig riktigt mätta och det fanns en hel del olika tillbehör att välja så det fanns något som passade alla.

Det finns väldigt mycket att se och göra, vi försökte hinna med så mycket som möjligt under vårt besök där. Det finns t ex guldvaskning, ponnyridning och lekplats där barnen kan springa runt medans man som förälder hämtar andan en stund. Bisonoxarna, hästarna och åsnorna var häftiga att titta på tyckte de små och man uppskattade verkligen alla detaljer som fanns här och där i parken. Tåget som puffade förbi och ångbåten som kom åkandes över vattnet fick en verkligen att känna den där västernkänslan som man förväntar sig när man åker till just High Chaparral.

Det var mysigt att titta in i de butiker som fanns på området och alla tre barnen fick varsin liten pistol som de uppskattade väldigt mycket. Vi tyckte allihop att detta var ett riktigt roligt äventyr som passade alla i familjen och alla var mycket glada och nöjda när det var dags att åka hem igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se