Fartfyllt kart-äventyr
Annons
Reseberättelse:

Fartfyllt kart-äventyr

(Sverige, Föra, Ölands gokartcenter)

Lekpark att fördriva ev väntetid i

Utbudet

Stora banan

Ölands gokartcenter nära Föra är lätt att hitta till. Det ligger precis bredvid väg 136 och det är bra skyltat dit. Parkeringen är rymlig och det finns plats på gräsmattan om man kommer med stor husbil, som vi gjorde.

Centret känns nytt och fräscht, men namnet hade lett oss att tro att det skulle vara större. Det fanns två banor, en för mindre barn och en från barn ca 6 år och uppåt. Det fanns en kiosk med bl a glass och en liten lekpark ifall det blir kö till gokartbanan. Vi hade inte bokat tid och det var en större grupp före oss som körde flera heat, så vi fick vänta en timme på vår tur. Det kan med andra ord vara bra att boka i förväg. Någon toalett såg vi dock inte till.

Bilarna verkade nya och fräscha och gick bra och snabbt. Fräscha hjälmar och bra nackskydd. Personalen var hjälpsam och gav tydliga instruktioner. 

Efter avslutat lopp fick man reda på sin bästa varvtid, vilket var roligt. Vi var en vuxen och tre barn på 10-12 år och alla tyckte att det var jätteroligt att vara där!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se