Upptäck Lego House, Maj -19!
Annons
Reseberättelse:

Upptäck Lego House, Maj -19!

(Danmark, Billund, Lego House)

Lunch

Lego Dino

Fiskbygge

Vi besökte LegoHouse i Maj-19 med 3 barn som är 4, 9 och 11 år! Det var ett jättefint och nytt ställe, kul komplement till Legoland. Fantastisk trevlig och engagerad personal, som direkt började leka med barnen. Det fanns personal på varje avdelning som var lekfulla och hjälpte till.

En heldag behövs för att hinna med de 4 olika zonerna, och experimentera, bygga och upptäcka. De stora barnen (9 och 11-åringens) favorit var att göra sin egen legofilm, där man fick sitta ner och bygga med lego och sedan filma i korta sekvenser och redigera ihop till en kortfilm, som man sedan kan titta på hemma i Lego Appen!

Hela familjen och ff 4- åringens favorit var att bygga sin egen legofisk som man sedan scannade in i en apparat och kan följa i det stora skärmakvariet. Riktigt roligt att bygga och följa i akvariet tyckte vi alla.

Det allra bästa enligt barnen var lunchen som man betällde genom legobyggande vid bordet, scannar in och delas tillslut ut av robot i en legolåda, väldigt rolig ide som vi inte sett tidigare och spännande tyckte barnen med att få vara med och bestämma, bygga och sedan hämta hos robotarna! Det var dock lite dyrt för en lunch men värt det när det blev en hel upplevelse!

 

Detta passar för både små och stora barn och även vuxna:)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se