Maserhallen Aqua Nova
Annons
Reseberättelse:

Maserhallen Aqua Nova

(Sverige, Borlänge, Äventyrsbad Maserhallen Aqua Nova)

Vi fick äran att vara testfamilj på äventyrsbadet Aqua Nova i Borlänge. Vi kom dit strax efter att badet öppnat, första intrycket utifrån var att det såg lite slitet ut men okej ändå. 

Omklädningsrummen var helt okej, skulle gärna ha varit lite bättre skyltat till äventyrsbadet för virriga föräldrar bara :)

Barnen som var med är 6år och snart 8år, perfekt storlek på badet för dom tyckte vi som föräldrar då ena barnet inte är simkunnigt ännu. Bra uppsikt för oss över barnen när vi ville ta en liten paus från badandet men ändå ha full koll. 

Tyvärr var ”forsen” ur funktion till barnens besvikelse den såg i alla fall rolig ut. Vi provade allt förutom delen där dom minsta barnen badade.

Familjerutchekanan blev snabbt storfavoriten! Barnen åkte säkert 100ggr! Ena barnet är lite försiktig men denna rutchkana var perfekt när vi kunde åka tillsammans. 

Utebassängen var rolig och strömmen var riktigt stark, gäller att ha koll och vara med när det är mindre barn med.

Det var lagomt med folk och nästan inga köer alls. 

Hade gärna haft lite varmare i bubbelpoolen.

Barnen ville inte åka hem när det var dags och det är alltid ett bra betyg. Skulle tro att badet är roligast och passar bäst för barn 1-9år.

Det blev inga bilder knäppta inifrån badet då det var skärmförbud.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se