Litet museum med trädkoja.
Annons
Reseberättelse:

Litet museum med trädkoja.

(Sverige, Bålsta, Åbergs museum)

Vi som besökte museet var 2 vuxna med en 1 åring och en 9 åring.

Museet ligger i en lada ute på landsorten. Fanns parkering utanför men fullsmockat då vi kom. Det ösregnade, och inne var det varmt och kvavt överallt och jättemycket folk.

Det fanns ett café som serverade dagens lunch för 99kr, famns soppa för 82kr och pannkakor för 69, samt lite smörgåsar och sånt. Cafet var väldigt trångt, och maten sådär, skulle säga 3/10. De hade iallafall barnstolar och 3 fina toaletter.

Museet hade en liten shop med småsaker att köpa, och tipspromenad man kunde fylla i om man ville. När vi skulle gå in upplevde vi tyvärr att hon som satt i kassan var ganska otrevlig. Vårt presentkort vi fått via barnsemester var det tydligen ngt fel på, vilket hon diskuterade en stund innan hon ville släppa in oss.

Musset var fint med olika utställningar, allt från sällskapsresan till olika Disneyfigurer och dockor. 1 åringen var fascinerad av alla figurer. 9 åringen tyckte det var tråkigt. 

Sen gick vi till Trazandjungelkojan. Fint men väldigt varmt där inne. Inget för mindre barn. Många vassa vinklar och farliga saker här och där. 9 åringen var för stor för att uppskatta kojan. Dock häftigt utformad med massor av skrymslen och vrår, men gick knappt att röra sig därinne då det var så mycket barn överallt.

Utanför fanns 2 kossor som med glada utrop skulle provsittas! 

Allt som allt en trevlig upplevelse men tror det finns många roligare ställen att åka till med barn.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se