Fint museum, kul för barn upp till 9-10 år
Annons
Reseberättelse:

Fint museum, kul för barn upp till 9-10 år

(Sverige, Bålsta, Åbergs Museum)

Rekvisita Sällskapsresorna

Disney-samlingen

Hemliga Arne

Vi besökte Lasse Åbergs museum, 2 vuxna och 2 st 11-åriga killar. Vi vuxna gillade museet, var fint och intressant. Speciellt med rekvisitan från sällskapsresan-filmerna och disneysamlingen. Barnen tyckte det det var lite kul men de begav sig snart till Trazan-kojan. De tröttnade dock efter ca 20 min, var nog lite stora för det. Det regnade så vi provade aldrig på lekplatsen utanför. Den var jättefin men passar lite yngre barn den också. Istället tog vi en fika, var gott men inte speciellt billigt. Över 30 kr för en biskvi tex... Helhetsbetyget blir sådär från oss. Det som höjer upp är museet som dock inte är så roligt för barnen. Hon som jobbade i entrén butiken var inte särskilt intresserad av besökarna "jaha, vill ni gå in på museet" var hennes kommentar. Stressad eller trött i slutet på dagen kanske....

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se