Testfamilj Halmstad äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Halmstad äventyrsland

(Sverige , Halmstad , Halmstad äventyrsland )

Testfamiljen

Musikexpressen var bland det roligaste

Kålmasken var riktigt rolig tyckte barnen

Bilen rullade mot Halmstad kl 07.00. Framme kl 09.40. När äventyrslandet öppna var det bara som testfamilj att segla in på området och börja åka. Två karuseller var avstänga, nedsläppet och bläckfisken. Annars tog vi alla karuseller i ett nafs. Ungarna våra är 4 & 6 år men tyckte ändå att vissa karuseller var tråkiga och gick för sakta. Toppbetyg fick kålmasken och musikexpressen. 5/5. Sämst betyg tyckte dom att tekopparna och minitåget fick. 1/5. Det var för småbarn tyckte dom. De karuseller som åktes mest var radiobilarna både stora och små. 

 

Dinosaurieland och piratlandet gick vi igenom men gav inte så mycket wow faktor. 

 

Miniland var inte riktigt roligt eftersom man bara fick titta på byggnaderna. 

 

Badlandet. Superkul enligt barnen. Finns något för alla åldrar stora som små. Hade kunnat bada mycket längre om inte det hade blåst så väldigt. Barnen frös. 

 

Vi åt vår lunch på wild west. God vällagad mat men lutade åt att va en smula för dyrt. 

 

Barnen var totalt sätt väldigt nöjda med dagen. Dom fick prova i stort sett allt som var öppet. Dock var dom besvikna att spelautomater och karuseller var stängda. 

 

Vi vuxna såg hur eftersatt och trasigt,smutsigt mycket var. Saker som skulle låta och lysa funkade inte på många ställen och det var ganska så smutsigt och trasigt på sina ställen. Personalen var inte jättetrevliga men men. 

 

I stort sett en bra kul dag mel betyget hade blivit mycket högre om dom hade lite bättre underhåll av allt i sin park.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se