En recension av Tekniska museet samt lite extra info.
Annons
Reseberättelse:

En recension av Tekniska museet samt lite extra info.

(Sverige, Stockholm, Tekniska museet)

Lyssna, titta & fundera

Här erbjuds familjen mer än bara siffror på stegmätaren, här skapas nyfikenhet & utforskarglädje. En heldag får man räkna med (& tålamod).

Våra barn 5år & 7år uppskattade verkligen att få röra & testa på. Roligast var Mega Mind där de bjöds på rutschkana, labyrinter, dans, balansgång & mycket mer på bottenvåningen. En trappa upp var det mest fascinerande att flytta en boll med hjälp av ”tankekraft” mellan dem båda. 

Då barnen pratar & arbetar mycket med miljötänk på förskola & skola var de även både insatta & genuint intresserade av att själva kunna skapa el med hjälp av att cykla eller veva sig till energi. Detta finns på plan 3. 

Play Beyond Play (plan 4) var inget för dem. Men jag tror att äldre barn eller de med det intresset verkligen kommer att gilla alla dessa spelstationer. 

Det tråkiga med besöket var att många saker faktiskt inte fungerade. Sen får man ställa in sig på att köa för att prova på VR & andra populära saker. Vi var där en mulen måndag & det var helt ok med folk. 

           Allt som allt ett BRA museum som vi rekommenderar er att besöka. Även mor & farföräldrar kommer finna något av intresse! 

Lite övrig info vi vill dela med oss av inför eventuella besök. Restaurang finns & maten är bra för att vara på ett sånt här ställe. Ligger på normalpriser, vi åt torskspätt med potatis på en salladsbädd & betalade 100kr/st. De erbjuder även veganska rätter. 

Parkeringen utanför blir fort full så välj den som ligger innan. Priset på parkeringen där går på 26kr/h. 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se