Testfamiljsuppdrag på Kreativum Science Center
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag på Kreativum Science Center

(Sverige, Karlshamn , Kreativum Science Center )

Vi fick äran att testa Kreativum Science Center. Detta är dock inte vårt första besök på Kreativum vilket spelar in i vår upplevelse.

Kreativum passar de flesta som är nyfikna både barn och vuxna. Våra barn är 3, 11 och 13 år. Vi besökte Kreativum en lördag mitt i sommaren mellan kl 11 och 15. Det var max någon minuts väntan på att testa en station.

Det finns gott om parkeringar och vill man kombinera sitt besök med Blekinge Exotisk värld så ligger detta i byggnaden bredvid.

Vår minsting är lite för liten för många stationer men gillade att upptäcka på sitt sätt och det fanns även saker hon fixade. Det finns stora ytor att röra sig på både inne och ute och hon trivdes bra. De stora barnen som varit här flera gånger roade sig också. Den lämpligaste åldern ca 6 till 10 skulle jag uppskatta.

Vi tävlade om vem som hade bäst reaktionsförmåga, flög " rymdraket" och lekte i vattenfontänerna ute i Kreaparken och mycket mer. Det är något magiskt med såpbubblor och det finns i några olika varianter på Kreativum, en station som vi stannade lite extra vid.

Vi valde att äta lunch i Kreafiket annars finns det möjlighet att ta med matsäck. Maten är barnvänlig och det finns även mat och fika för mer vuxna smaker.

Några nya stationer finns det men det känns som att det är dags att förnya Kreativum för att vi ska göra ett nytt besök. Har man aldrig varit på Kreativum så kan vi varmt rekomendera det och sätt då gärna av flera timmar om ni vill hinna med allt som finns att göra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se