Klurigt, spännande och helkul!
Annons
Reseberättelse:

Klurigt, spännande och helkul!

(Sverige, Göteborg, Escape house )

Vi är en familj på två vuxna och två barn. Barnen är 14 år samt 11 år gamla. Idag var vi på Escape House för att se om det var någon aktivitet för oss som familj att göra tillsammans. OM det var!! Vi vara alla överens efteråt om att detta är något vi vill göra igen, och igen, och igen.

Det krävdes samarbete och olika sätt att tänka vilket gjorde att vi kompletterade varandra utmärkt då vuxna och barn upperbarligen tänker på olika sätt. Alla kunde bidra med något, vilket gjorde aktiviteten rolig för alla i familjen. Det var klurigt, spännande och utmanande då vi hade en timma på oss att lösa uppdraget.

Escape house gothenburg har tre olika banor. Ett casino (som byggs om nu), en fängelsecell och en gravkammare. Vi valde att besöka ”the chamber”, gravkammaren. Vårt uppdrag var att hitta den heliga graal och stjäla den med oss ut. Banan var uppbyggd som en kyrka, mer än så får ni inte veta ;) Klart värt ett besök. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se