Härlig dag på Borås Djurpark
Annons
Reseberättelse:

Härlig dag på Borås Djurpark

(Sverige, Borås, Borås Djurpark)

Traktorbanan!

Barnens Zoo

Vinsent

Vi besökte Borås Djurpark en julidag. Detta var vårt första besök i parken. Vår familj består av två vuxna, en snart 3 åring och en 4 månader bebis. Vi började med att gå över den långa bron för att komma till de afrikanska djuren. Bron i sig var en trevlig överraskning, med fin utsikt. Vi tittade på de flesta "större" djuren innan vi åt lunch. Lunchen var helt ok, prisvärd då det ingick dricka och kaffe. Barn under 3 år åt dessutom gratis från buffén. Största delen av dagen spenderade vi i och runt Simbaland. Här finns en stor lekplats med vattenlek och ett tåg man kan åka med. Vår son tyckte mycket om tåget, stort plus att det var gratis. Han älskade även traktorbanan, där man fick köra en liten traktor längs en bana för 10 kr. Barnens Zoo var även en stor favorit, här fick man gå in och klappa djuren. Vi avslutade med Dinopark, som tydligen är nytt för i år. Just denna delen passar lite äldre barn bättre, men vår son tyckte ändå det var kul att titta på dinosaurierna. Vi spenderade en heldag i parken, det behövs om man ska hinna med allt. Vi hade verkligen en härlig dag! Vi gillade att de flesta saker ingick i entrépriset. Det man fick betala extra för som traktor och grävmaskiner kostade endast 10 kr. Om man ska säga något negativt så saknades det någon form av skuggskydd vid Simbaland, det blev väldigt varmt när solen var framme. Samt att det borde varit lite mer personal synlig där det blev köbildning som vid tåget. På det stora hela är vi och framförallt vår son väldigt nöjda med besöket! Rekommenderas verkligen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se