Testfamilj 2019
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2019

(Sverige, Halmstad , Halmstad äventyrsland )

Karuseller

Badland

Dinosauriepark

En solig sommardag besökte vi Halmstad äventyrsland. Familjen bestående av 3 pojkar i åldrarna 4, 7 och 9 samt 2 vuxna anlände till Halmstad strax efter öppning! 

Det fanns en liten kö till entrén, men det gick mycket smidigt och tog inte så lång tid innan vi var inne. 

Vi började med att lasta våra saker i en praktisk skrinda som finns innanför entrén att hyra för 40kr. Det var mycket behändigt då vi hade både matsäck och badkläder med oss. 

Pojkarna ville börja med karusellerna så vi roade oss där under den första timmen. Karuseller är bäst lämpade för mindre barn, och några är lite slitna. Den yngsta var mycket nöjd med att kunna åka många karuseller! Alla attraktionerna kan barn över 90cm åka med en vuxen. 

Efter karusellåkning med något illamående vuxna, var det dax för lite lunch och vi åt vår medhavda matsäck på en filt på gräset vid vattenlandet! Det finns många olika ställen att sitta och äta sin matsäck på, både gräsytor och bänkar med bord! Vill man hellre köpa mat finns det lunchbuffé på Wild West till bra pris! 

Efter lite mat i magen gick vi vidare till de olika temaområdena ( smurfland, dinosaurieland och piratland). Smurflandet föll inte våra pojkar i smaken, och passar nog lite mindre barn bättre med en liten båtbana som man kan åka! Dinusaurielandet och piratlandet var spännande upplevelser, och där lärde vi oss om olika dinosaurier, grävde efter fossil och hade vattenkanonkrig på piratön! 

Framåt eftermiddagen begav vi oss till vattenlandet, där vi alla hade mycket roligt i de olika vattenrutschbanorna. Eftersom det var en av sommarens finaste dagar, så var köerna var ganska långa! Personalen hade bra uppsikt och hjälpte till att organisera köerna så vi upplevde inte det som något problem. Vattenlandet var allas favorit! 

På vägen ut passade vi på att åka några karuseller till innan vi åkte hem! 

Vi är alla eniga om att det var en bra dag med roliga upplevelser, dock önskade de stora pojkarna några fler ”läskiga” karuseller och vi vuxna önskade en liten upprustning! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se