Lego house
Annons
Reseberättelse:

Lego house

(Danmark , Billund, Lego house )

Kamerastation

 

 

Perfekt uppbyggt för lego älskaren. Passar hela familjen, allt från 2 år och uppåt. Vi gillade hur det var uppbyggt i olika zoner. Fanns något för alla. 

Hade läst innan att det fanns mkt och göra så vi tänkte en hel dag där. Vi var där i 5 timmar. Kunde varit där mkt längre. Så räkna med med en hel dag. Annars hinner man inte gå igenom allt som man vill, heller kunna gå till alla stationer än stressa runt.

 

Kul idé med armband som man fick när man gick in och kunde dokumentera allt man gjorde i de olika zonerna genom en kamera som fanns lite överallt. Genom att ladda ner en app kunde man se allt när man kom hem. 

 

Vi gillar att bygga lego så det blev mkt legobyggande, fanns även mkt duplo som passade vår 2 åring bra! 

 

Ett bra avslut var museum som man hittade i källaren. Kul och se hela legohistorien. Sedan när man gick hem fick alla en varsin Legopåse. Alldeles nytillverkad på plats. 

 

Bra komplement till Legoland. Våra killar uppskattade lego house mer än Legoland. Det fanns både resturang och fik. Vi fikade då vi kände det var lite väl mycket pengar för lunch. 

 

// Theresa Johansson 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se