Testfamilj/Upzone Luleå
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj/Upzone Luleå

(Sverige, Luleå, Upzone Luleå)

Upzone

Klättring på hög höjd

Vajergång

Klättring

Vi fick förmånenen att testa på Upzones anläggning i Luleå med äventyrsklättring. Vi som provade på äventyret var Anton 14 år och pappa Anders. Det hela började med en tydlig säkerhetsgenomgång med provklättring med de olika teknikerna som användes på banorna senare. Klättringen hade en åldersgräns på 8 år, förutom en som var från 11 år. Det fanns fyra olika banor. Bana 1 - Wild zone, var på en höjd mellan 3 och 5 meter. Bana 2 - Fitness zone, var något högre och svårare. Bana 3- Adventure zone, en bana på 8-10 meters höjd med fler linbanor. Bana 4- Risk zone, 4-12 meters höjd.Den svåraste banan med fler utmaningar. Banorna 1-3 kändes som en bra början inför den sista banan. Helhetsintrycket var att båda två hade jätteroligt och fick verkligen utmana sig själva. Ett bra äventyr för lite äldre barn. Skulle kunna utvecklas medcännu fler banor. Väl värt ett besök och vi kommer garanterat att åka dit fler gånger. Vi ger betyget 10 av 10.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se