Bakken - en dag att minnas.
Annons
Reseberättelse:

Bakken - en dag att minnas.

(Danmark, Klampenborg, Bakken)

Dillen.

Hip hop, en favorit

Mariehönen, ytterligare en favorit.

Racing.

Vi avslutade vår roadtrip i Danmark med ett besök på Bakken. När vi vaknade på morgonen öppnade sig himlen och regnet bara öste ner. Vi avvaktade någon timme för att det värsta regnet skulle dra sig förbi, och så blev det. Vi entrade Bakken och solen kom fram. Alla i familjen fick varsitt åkband runt handleden med ett chip som gjorde det möjligt att åka alla attraktioner 10 gånger. Vår nioåring som varit ganska rädd för karuseller möttes först av Mariehönen som var en liten berg-och dalbana precis i hennes smak. Hon njöt av åkturen vilket gav henne ett gott självförtroende att våga prova mer och se tjusningen i att åka.Hon åkte massor av karuseller och var verkligen såååå nöjd.Det fanns mycket att göra, inga köer och ingen trängsel. Vi som är vana vid Liseberg och långa köer blev glatt överraskad av de korta köerna. Vår tolvåring gillade den stora träbanan rollercoster, extreme och tornado mest. Han hade önskat lite mer utmanande åkattraktioner men var ändå mycket nöjd. Vi hade en härligt solig sommardag på Bakken och alla kände sig väldigt nöjda. Det fanns något som passade alla och själva parken var mysig att strosa i. Det fanns gott om matställen och något för alla smaker. Vår nioåring gav parken 10/10 och vår 12åring 8/10. Hela familjen tyckte att Bakkens tivoli var ett av de bästa minnena från årets roadtrip och vi kommer att återkomma dit, var så säkra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se