Testfamilj Prison Island
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Prison Island

(Sverige, Linköping, Prison Island Linköping)

Här fiskas det

Här krävs smidighet

Vi kollade vädret innan vi bokade vårt testfamiljsuppdrag inomhus på Prison Island, för att pricka in en regnig dag. Vi var alla fyra väldigt laddade, klädda i träningskläder, då vi varit där en gång några år tidigare, fast då bara en timme, och visste vi skulle bli varma. (Det finns också omklädningsrum där.)

Den här gången hade i bokat två timmar. Vid "incheckningen" blev vi informerade om hur det går till och vi fick samtidigt en "tagg" att använda för att låsa upp celler som inte är låsta, dvs redan upptagna av andra lag. Vår familj, två vuxna och två tonåringar, fick hitta på ett eget lagnamn.

Efter en kort instruktion utanför varje cell, där det står vad som mest krävs för just den cellen i form av teknik, taktik och fysik och minsta antal personer för att utföra uppdraget, försökte vi gemensamt komma fram till hur vi skulle fördela oss inför varje uppdrag. Ibland insåg vi att vi tänkt fel och fick då omfördela uppdragen i cellen mellan oss i laget och sedan gå ut och in igen för att göra ett nytt försök i samma cell. Alla celler går att besöka flera gånger och hela uppdraget bygger på ett bra samarbete i laget.

Vi hade väldigt roliga två timmar på Prison Island. Tiden gick väldigt fort.

Vi anserat man nog bör ha uppått skolålder för att få ut så mycket som möjligt av ett besök på Prison Island, då vissa celler är väldigt kluriga och andra kräver att man inte är för kort.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se