Testfamilj till Åbergs museum
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj till Åbergs museum

(Sverige, Bålsta , Åbergs museum)

Vi fick förmånen av att testa ett besök på Åbergs museum, våra barn är 7 år, 4 år och 1,5 år. Vi gick först igenom museet, där fick barnen göra konstfrågesport där dom fick leta runt och svara på frågor. Perfekt tyckte vi då det kanske inte annars är så jättekul för barn att titta där. Efter det gick vi vidare till trazankojan, det var verkligen supermysigt och så fint byggt. Det kändes som man var i djungeln. Barnen hade jättekul där, klättrade, ritade och åkte rutschkana. Kojan är dock mer för större barn, vår 1,5 åring hade inte så mycket att göra där, många trappor och kojan gick högt i taket. Utanför fanns en rolig lekpark som barnen verkligen tyckte om och där fanns också picknickbord. 

Vi var på museet drygt två timmar så det var ingen heldagsutflykt direkt men har man vägarna förbi är det absolut värt ett besök!

Barnen sa redan när vi åkte därifrån att dom gärna vill åka dit igen så det var bra betyg! :) 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se