Rolig familjedag på Exploria
Annons
Reseberättelse:

Rolig familjedag på Exploria

(Sverige, Stockholm, Exploria)

Taggade att gå in på Exploria

Brandbekämpning

Undervattendelen

Nu är vi hemma efter en rolig dag på Exploria med våra 2 döttrar, 7 och 9 år. De har längtat ända sen dagen jag berättade att vi skulle få åka dit som testfamilj. Deras egna kommentar: Allt va bäst!

Vi valde att åka en fredag förmiddag vilket va skönt för det var inte mycket folk.

Vi började med att kolla i dinousarielandet, riktigt häftigt uppbyggt! Mystisk naturmiljöer med stora dinosaurier, fossiler och skelettdelar,samt att barnen fick prova på att göra utgrävning.

Efter det gick vi till trampolinparken. Det var roligt och bra då det fanns alternativ för alla åldrar/hur mycket man vågade. Lite minus att det var väldigt varmt, annars hade de orkat hoppa längre.

Därefter spelade vi bowling på deras fina bowlingbanor och sen var det dags för lunch. Det gick fort, var gott och det fanns glutenfritt alternativ till vår dotter. Man kunde önska att personalen varit lite mer serviceminded men utöver det så var vi mätta och belåtna.

Efter lunchpausen och fyllda med ny energi var det dags för trafikskola där de fick köra små bilar runt på en bana och fick med sig ett körkort efter. Sen brandskola där de först fick se en film och sedan åka ut på utryckning och släcka eld. Något barnen sett fram emot och uppskattade massor. De fick med sig ett diplom när de var klara.

Vi avslutade dagen i själva leklandet. Det var väldigt stort och häftigt! Kul med olika teman,vinterlandskap, djungel och undervatten. Det fanns något roligt för alla åldrar, även de minsta. Allt ifrån olika rutchbanor och studsmattor till lianer, labyrinter och klätterställningar.

Vi är så glada att vi fick möjligheten att vara testfamilj på Exploria. Ett ställe vi varmt kan rekommendera till andra och garanterat kommer besöka igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se