Halmstad aktivitetcenter
Annons
Reseberättelse:

Halmstad aktivitetcenter

(Sverige, Halmstad, Prison island, laserdome och black pearl golf)

Väldigt varma lokaler men mycket trevlig och bra personal som förklarade utförligt hur varje station går till när vi bytte mellan dessa 3 grejer. 

Prison island: Svårta utamaningar med kort tid på sig att klara för att samla poäng. Smala gångar att krypa igenom om man är av större storlek samt lite svår klättring på sina ställen med smala fotgrepp. Kan med fördel gå in i samma rum flera gånger för att komma lite längre varje gång och samla mer poäng. Annars var det roliga rum men som sagt svåra och varmt även om det inte var soligt ute! Svårt för vår 6-åring som annars är väldigt nätt och smidig att kunna bidra med något i dessa rum men 10 och 12-åringen tyckte det var kul och var hela tiden taggade på utmaningarna!

 

Laserdome: Lite tung utrustning för vår lilla 6-åring men ett spel var precis lagom för henne! Personligen tycker vi bättre om spel där man vaktar ett högkvater så det inte blir så mycket katt och råtta lek över det hela men annars var det en bra och rolig bana. Vi hade kul och kommer spela lasergame flera gånger då det passar hela familjen!

 

Black pearl golf: Vi älskade detta rum med alla 3D effekter i pirattema och med neonfärger på banorna. Det var något helt nytt för oss att spela i mörker och med dessa effekter. Riktigt häftigt och detta kommer vi absolut göra igen! Passar hela familjen bara man kan hantera en klubba rätt! Grymt och rekomenderas varmt!

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se