Helt klart värt ett besök
Annons
Reseberättelse:

Helt klart värt ett besök

(Danmark, Nyköbing, Sommarland Själland)

Sommarland Sjjjjjälland

Vattenlandet Blu lagoon

Karusellparken

Sommarland Själland besökte vi i slutet av juli och vi blev väldigt positva av detta sommarland. Det är stort, mycket at göra för hela familjen. Det fanns karuseller, studsmattor. Go cart fanns för olika åldrar. Djuren var populärt hos min dotter, ja det fanns det mesta man kunde tänka sig. vi har barn på 7 och 9 år och de var supernöjda fast vi inte hann göra å besöka allt i denna park. Men som de flesta gånger när man är på ett sådant här ställe så var såklart vattenlandet det absolut det roligaste. Det var full fart hela tiden i alla pooler och vattenrutschkanor.

Här finns att göra för alla oavsett åldrar.

Vi kan verkligen rekomendera detta sommarland. Ett tips är att ta två dagar så man hinner med allt. Det finns stugor på området att hyra som så önskas.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se