Greby gokart på Öland
Annons
Reseberättelse:

Greby gokart på Öland

(Sverige, Borgholm, Greby gokart)

En solig morgon i juli gav vi oss iväg för att låta vår 7-åring och vår 10-åring få prova på gokart för första gången. Både var spända och lite nervösa men också förväntansfulla. 

Vi kom fram precis när anläggningen öppnade och redan då var det kö. Jag och min man hämtade i heat 3 och barnen i heat 4. Heat 4 var bara för barn.

Både jag och maken har kört gokart innan så för oss var banan ganska liten och man kom inte upp i några högrev hastigheter. Något vi saknade var flaggning för omkring. Man var tvungen att hålla koll på om någon kom bakom som vill köra om.

Sen var det barnen tur. Deras gokart var mindre och gick i 15-20 km/h. Det finns möjlighet att skjutdörrar sitsen framåt ganska långt och fylla ner ett stod till pedalerna om man var för kort.

Turen gick över förväntansfulla och barnen tyckte det var jättekul. De ville genast åka igen men kön hade blivit långt så det får blir vid ett annan tillfälle.

För övrigt så var personalen hjälpa och instruerade barnen väl innan de fick köra iväg.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se