En rolig och upplevelserik dag på Balthazar science center som testfamilj
Annons
Reseberättelse:

En rolig och upplevelserik dag på Balthazar science center som testfamilj

(Sverige, Skövde, Balthazar science center i Skövde )

Jag och mina två barn (son 9år och dottern på 16år fick äran att vara testfamilj på Balthazar science center. Vi tog även med Mormor! Vilket vi alla tyckte skulle bli jätte kul, då våran familj tycker om att pyssla och experimentera.

Vi hade inte jätte höga förväntningar men tyckte att det såg roligt ut på bilderna. Trodde även att det skulle vara jätte mycket folk för vädret var växlande. Det var helt perfekt med folk där inne.

Vi började med att gå på experimentshow vilket var ett bra och pedagogiskt upplägg tjejen som utförde detta gjorde det jätte bra. Barnen fick vara med och svara på frågor samt utföra exprimenten. Sen gick vi vidare och gjorde lite olika saker som fanns på övervåningen. Man kunde köra bil, använda vr glasögon, spela spel och bygga lego.

Vi gick vidare ner till plan 1 där vi pysslade och byggde båtar som man sedan kunde använda vid båtstationen med vatten. Den var väldigt rolig tyckte mina barn. Vi fortsatte dagen med att testa allt som fanns i byggnaden.

Det som barnen tyckte var roligast var bygga båtar, gå i tunneln och klä ut sig och uppleva rymden. Vi vuxna tyckte det var roligast på den mattematiska avdelningen där man kunde spela spel och göra kreativa lösningar.

Vi hade en otroligt rolig dag tillsammans och kommer att åka hit igen. Jag har verkligen försökt komma på något som kan förbättras på detta stället men det går inte. Personalen var på plats hela tiden och såg till att barnen hade hjälp i pyssel verkstaden. Om något spel la av så startade dom om det. Frågade oss om vi vill ha hjälp om allt var roligt.

Otroligt god fika som dom bakade på plats och jätte bra priser. Vi valde att ha picknick utanför på bänkarna.

Detta ställe får 9av10 av oss.. Rekommenderar verkligen att åka hit.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se