Guldborgsund zoo
Annons
Reseberättelse:

Guldborgsund zoo

(Danmark, Guldborgsund, Guldborgsund zoo)

Pingviner som man kan titta på under ytan och över.

Vi åkte med 4 barn i åldrarna 5-13. Alla hittade något att titta på och klättra på.

Man kom nära djuren och kunde klappa hönorna och påfåglarna. Fina lekplatser i parken och välskötta djur. Tigern hade dock en lite för liten bur, men när vi var där så verkade hon nöjd och badade och käkade mat. Hon har liksom två hägn.

Regnskogshuset var spännande och gethagen med åsnor och ponnysar och getter var uppskattad. Många djur att klappa.

Toaletter på två ställen i parken så man snabbt kom till dem. Handspritsstationer överallt så att inga smittor sprids varken till sig själv eller djuren.

En stor fin lekplats med linbana, klätterhus och hängbroar. En spännande orienteringsrunda som vi gick fanns också. Krispaket med mat och helt ok priser. Det fanns även ett upptäckarhus där barnen fick plocka och lära sig mer om djuren.

Ett litet zoo, man klarar av besöket på gott och väl en tre-fyra timmar, så man kan lätt kombinera det med en annan aktivitet.

Barnen uppskattade såklart djuren men vulkanlekplatsen med rök var nog bäst. Vi föräldrar uppskattade att de var relativt litet så man lätt fick överblick när de lite större drog iväg. Sittplatser till oss både i solen och i skuggan och lätt att parkera.

Man kunde även köpa spännande växter där till ett rätt billigt pris och en stor shop med souvenirer fanns det med. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se