Marielyst go-cart center
Annons
Reseberättelse:

Marielyst go-cart center

(Danmark, Marielyst , Marielyst Gokart)

Ligger ungefär 1,5 timme frön malmö och 20 minuter från Guldborgsund zoo, så man kan perfekt kombinera dessa två aktiviteterna.

Det var verkligen full fart med detta. Jag bokade för oss tre vuxna innan på messenger, det funkade superbra och jag skrev på svenska. Vi kom tidigare med fick plats direkt.

Först körde vi vuxna och då stod barnen och fotade och käkade glass. Tungt att köra tyckte jag men svågern var väldigt nöjd. Fina bilar man får en huva under hjälmen som man kan behålla eller lämna tillbaka för tvätt.

Barnen 6-13 år körde på en lite enklare bana och  dom tyckte det var så kul att dom fick köra två gånger. Det bjöd stället på. Den minsta på 5 år körde elbil med stor förtjusning på en stor bana med däck hon med.

Detta passar både killar och tjejer och alla åldrar. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fina toaletter och en fin kiosk med både mat och glass. Gratis kaffe i väntrummet som var under tak och så fanns det en uteservering med parasoller.

Man behöver boka för stället är välbesökt och aktiviternq var i full gång hela tiden. Gå gärna in på deras hemsida och kolla vad dom mer har. Mycket lyckat besök. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se