Givskud Zoo
Annons
Reseberättelse:

Givskud Zoo

(Danmark , Give kommun , Givskud Zoo)

Jättebra lekparker!

Så nära!

Stor!

Vi ser bra!

Givskud Zoo

 

Vi besökte Givskud Zoo i Juli månad.

Med oss var 4 barn. 4, 6, 10, 13 år 

 

I parkens olika områden kan man köra bil själv, eller välja att ta en guidad tur i zafaribussen. Vi provade såklart båda!

 

Zafaribussen var lite av en besvikelse, det var en stor vanlig buss med dålig ac, och guiden pratade på danska. Men man såg väldigt bra och de som förstod fick bra och rolig information ( vi åkte med en dansk familj ) Trevlig och glad guide!

 

När vi tog egen bil hade vi lite mer tid och kunde själva välja vad vi ville se lite längre. Lejon som strosade utanför bilen, zebror som gick runt runt bilen, giraffer och andra djur som korsade gatan precis framför oss. Häftigt tyckte alla barn!

Man får köra i de olika områdena hur många gånger man vill, vilket är jättebra och ökar chanserna att få se något riktigt spännande! 

 

Till fots tar man sig till lite andra områden som man inte når med bil, missa inte aporna som bjuder på show!

För er som är lite rädda, tänk på att inte ha blommor eller annat smaskigt  i händerna när ni går inne hos de små aporna. De tar allt :)

 

Parken hade runt 50 olika djurarter att titta på. Flera jättebra lekplatser.

Dino-park Danmarks största - här vaskade vi guld, grävde efter fossiler och bakade pinnbröd! Inte en tråkig stund.

 

Vi valde att ha med oss mat, och runt omkring i parken finns det många fina mat och fika ställen. Priserna på restaurangerna var helt ok för de som äter där. Finns mkt att välja på, och många små kiosker. 

 

Detta är 3e besöket vi gör i denna djurparken. Och vi kommer gärna tillbaka flera gånger!  Så tummen upp från oss.

 

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se