Duger åt yngre barn, fint badland
Annons
Reseberättelse:

Duger åt yngre barn, fint badland

(Sverige, Halmstad, Halmstad äventyrsland)

Besvikelse

Dinosaurie

Fula omgivningar

Parken passar små barn bra. Det fanns många karuseller de båda kunde åka, både själva och tillsammans med oss. Det kändes som karuselldelen var mest anpassad till yngre barn, vilket passade vår familj bra. Det var lagom stort område och det var inga eller korta köer till karusellerna, vilket var väldigt skönt. Karusellernas kvalitet var vi dock lite tveksamma till då de knakade lite oroväckande i en del. Personalen som skötte karsellerna kändes väldigt oengagerad, inga leenden, och en kvinna hade dessutom på sin en tröja där det stod "personlig tränade". Det kändes oproffessionellt och opassande. En av karusellerna låg på en grusplätt där det växte ogräs på halva delen och resten låg en grön mata utslängd, det återkom på flera platser i parken. Överlag kändes parken lite hafsig och tillfällig, inga fina omgivninga utan det kändes som de tagit vad de hittat av olika karuseller, figurer, teman osv och bara proppat in i parken.Det var tydliga skyltar med längtgränser för de olika karusellerna vilket var bra.

Dinosauriedelen var fin och barnen tyckte om det. Den yngsta uppskattade sandlådan där man kunde göra utgrävningar av skelettdelar. Det är för många olika teman på parken som känns osammanhängane och det känns inte som de har en röd tråd. Parken har potential att bli fin och bra men de måste lägga mer jobb på omgivningarna, och helheten. Det känns inte som parken underhålls något vidare och det känns inte som det finns någon kärlek till parken.

Badlandet var fint och passar även äldre barn.

3-åringens favorit var sanden och badlandet. Sämst var "Emil i lönnebergas" hus eftersom Emil såg läskig ut (figuren var dåligt gjord) och hon blev rädd.

6-åringens favorit var badlandet. Sämst var att det var en stor fin gång och en "öppning" i en stor döskalle som inte var någon öppning eller dörr utan bara en dekoration, var många barn som gick dit och vände besviket.

Vi kan tänka oss att åka tillbaka men endast för att vi bor nära och det duger gott och väl åt våra barn i denna ålder och badlandet var fint. Ett stort plus var de korta köerna till karusellerna.

Det fanns olika matalternativ och glassbar och ett plus att man får ta med egen mat in till parken.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se