En dag med djuren tätt inpå
Annons
Reseberättelse:

En dag med djuren tätt inpå

(Danmark , Givskud , Givskud zoo )

Vi (två vuxna och pojke på 6 år) besökte Givskud zoo en tisdag i slutet av juli. Det var varmt väder och ganska soligt. Vi anlände ca 10 minuter innan öppning. Då fanns det inte så många bilar i kön. Man kör in på zoot med sin egen bil och sedan väljer man om man vill åka och parkera på P1 direkt eller om man vill åka på safari. Safarit innebär att man åker och tittar på djuren som strövar fritt och har man tur kommer de precis vid bilen. Generellt såg man djuren väldigt bra, särskilt giraffer och zebror. Det som är bra är att man kan åka hur många gånger man vill på safarirundan samt att man kan åka mellan de tre olika parkeringarna. Det enda som var lite negativt var att det ibland kunde vara lite svårt att hitta en ledig parkering och då kunde någon ha ställt sig lite galet så man fick backa sig ur parkeringen. Detta skulle kunna förbättras något. Vi upplevde att djuren hade bra ytor att röra sig på och det kändes inte alls som att de skulle vara instängda. På vissa ställen kunde man stå precis bredvid en apa eller lemur. Det fanns lite kaféer på området, men alla hade inte samma öppettider som själva parken, vilket var lite knepigt. Vi upplevde att personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Vi hade en väldigt bra dag och tyckte om detta zoo. Sonen tyckte att det bästa var att mata getterna. Vi kan absolut rekommendera ett besök. En väldigt bra familjeaktivitet, framförallt för de med barn upp till tonåren.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se