Testfamilj Halmstad aktivitetscenter 2019
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Halmstad aktivitetscenter 2019

(Sverige, Halmstad, Halmstad aktivitetscenter)

Prison Island

Vår familj på fyra personer, två vuxna och två barn på 8,5 år, har fått testa på Halmstad aktivitetscenter. Vi fick hjälp av den väldigt trevliga personalen att boka in ett bra upplägg på vårt besök. Vi började dagen med 1 timme i Prison Island. Rekommenderad ålder var 10 år så våra tjejer var lite för små. Men vi tog de lättaste banorna (var tydligt uppmarkerat vilken nivå banorna hade). Sen hade både jag och min man besökt liknande ställen förut och visste lite hur man skulle göra så när vi förklarat och vi tillsammans klarat några banor tyckte de att det var lite roligare. Efter en timme var vi vuxna rätt trötta och klara. Barnen hade kommit igång på riktigt och hade kunnat köra på längre :)

Vi hade kört igång lite tidigare än vi tänkt/bokat så nu var det ett hopp till Laserdomen kl. 11:40 men den hjälpsamma personalen erbjöd oss att spela tidigare (fast då med ett annat gäng) eller ta Black Pearl golfen först, så vi valde att ta minigolfen först.

Det var en rolig och annorlunda bana. Mörkt och med neonfärger. Det fanns 3D-glasögon som man kunde låna om man ville och i appen där man skrev in resultatet fanns en funktion som hette ”Crazy spin”. Tryckte man på den fick man ”extra uppdrag” som till exempel ”Samtliga spelare ska spela sitt första slag stående på ett ben”. Dessa ”crazy spin” var helt frivilliga och det gick även att spela som vanligt. Det var kul vilket som!

Sist ut för oss att testa på var Laserdome. Varken jag eller tjejerna hade spelat tidigare och tjejerna hade varit lite nervösa. Personalen rekommenderade att spela med flera/andra och de kunde inte garantera att man fick spela själva men de kom inga fler och det passade oss rätt bra. De lät tjejerna gå in och kolla lite först innan vi körde igång så de inte skulle tycka det var läskigt (vilket det inte var, men den ena av våra döttrar tycker det mesta är läskigt). De erbjöd sig också att sänka volymen på musiken där inne åt oss. Sen körde vi igång. 20 min spel fick vi. Vi valde att inte spela i lag utan alla mot alla nu när det bara var vi 4. Tiden gick väldigt fort och det var superkul. Tjejerna skrek bägge ”en gång till” direkt när det var slut!

Bäst enligt alla var helt klart Laserdome och tjejerna har redan sagt att de vill ha sitt barnkalas där. Prison Island var kul men lite för svårt för våra tjejer, men med lite hjälp gick det ändå. Golfen var annorlunda och skoj. Ett extra plus till den hjälpsamma och snälla personalen.

Det enda negativa var att man inte fick ta med egen mat/fika och de sålde inte heller någon mat där. För oss som var där i några timmar var det lite synd. Om de nu inte sålde mat så borde man ju fått ta med sig lite eget kan man tycka. De hade en liten kiosk men i den sålde de endast kaffe, läsk och popcorn/godis.

Men överlag ger vi Halmstad aktivitetscenter 8 av 10 i betyg och Laserdome kommer vi helt klart att spela igen.

Det var rätt mörkt överallt så ett rätt svårfotat testuppdrag men några få bilder fick vi till :)

/Familjen Runemyr


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se