Marielyst Gokart
Annons
Reseberättelse:

Marielyst Gokart

(Danmark, Väggerlöse, Marielyst, Marielyst Gokart)

Vi åkte över till Danmark första helgen i augusti. Vi hyrde en stuga på Stubbeköping camping, 2 timmars körning från Helsingborg via bron. Lite nergånget men funkar för 2-3 nätter. Ligger fint vid en fin sandstrand och servicehusen var rena även om dom hade behövt en uppfräschning. Vi betalde 1.038 SEK för 2 nätter. 

Campingen ligger 30 min bilfärd från Marielyst Gokart, lagom sträcka att köra. Vi lyckades pricka in en av dom varmaste dagarna ;)

Gokarten har två banor, en för barn 7-13 år och en för vuxna från 14 år. Fanns även en liten bana för barn 3-7 år med bilar man får igång med en peng. Vår stora son på 12 år körde två omgångar på barnbanan, 8-ringen vägrade ens pröva så storebror körde hans omgång också. När vi kom en kvart efter öppning var där en del svensexa och möhippegäng så när sonen kört klart åkte vi iväg till nästa pröva på ställe och passade på att äta. Vi var välkomna tillbaka efter 16 då det hade lugnat ner sig med stora grupper som skulle köra. 

När vi kom tillbaka körde maken och stora sonen på vuxenbanan, fler med barn under 14 skulle köra då så dom passade på att hänga på där. Dom drog ner hastigheten på kartarna när detta gänget körde. 

 

12-åringen älskade det och vill köra gokart igen. Och är barnet/barnen nöjda så är vi föräldrar det med :)

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se