High Chapparral Recension
Annons
Reseberättelse:

High Chapparral Recension

(Sverige, Hillerstorp, High Chaparral)

Lucky Luke

Poolen

Stora Showen

Ett mysigt och fartfyllt ställe med en hel del att se och göra! Ger betyg 3 av 5!   När vi kom till High Chapparral började vi med att kolla av vad vi kunde göra och det var ju en hel del!   Vi startade med att gå och köpa lite pang pang grejor. Därefter gick vi för att få bra platser när vi skulle se Lucky Luke's show. In kommer bröderna Dalton som gör en massa hyss bland publiken, och strax därefter kommer Lucky Luke själv. Många skratt blev det när showen kom igång och ännu mer hyss!   Sedan gick vi för att åka tåg till Old Mexico. Det var en resa som var spännande, och banditerna väntade på oss ut med vägen. Det blev mycket skjutande, men de goda vann!   Efter detta blev vi hungriga och satte oss för att äta medhavd fika. Det var inte dumt! Efter att fått ny energi, så fick grabbarna skjuta i en simulator, som de upplevde rätt ok. Det var en ganska varm dag när vi var där, så de två yngsta tog ett dopp i bassängen som finns inne på High Chapparral. De tyckte att det var skönt att få svalka av sig en stund.   Sedan var vi i indianbyn, och där såg vi deras tippies/tält m.m. Dessutom såg vi bisonoxar, stora vackra imporenande djur! Sen blev vi sugna på glass, vilket var lite svårt att äta, då det var så pass varmt, det smälte väldigt fort och droppade överallt!! Men gott var det.   Därefter tog barnen en tur med ångbåten Natchez, medans jag vilade en stund, det tar på krafterna att göra så mycket som finns på High Chapparral, men det är klart värt det!   Sedan avslutade vi med den stora fartfyllda och häftiga showen, som är på den stora arenan. Det var en bra blandning av spänning, skratt och högt pangande! Fina hästar som är otroligt duktiga, bra stunts, och man lever sig nästan in i dåtiden!!   Med mycket att göra, han vi tyvärr inte med allt, var det en trött men nöjd familj som åkte hemåt!       Skulle väl vilja säga att detta passar alla åldrar, men lilltjejen som är 8 år var nog den som uppskattade det hela mest!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se