Testfamilj på Balthazar
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Balthazar

(Sverige , Skövde, Balthazar)

Kluriga pussel

Spännande ljusbord

Kul att köra bil

Vi fick möjlighet att besöka Balthazar med våra barn på 5 och 8 år. Barnen hade jätteskoj och fick prova många olika aktiviteter och experiment. Allra mest spännande tyckte de att det var att få blanda till egna ingredienser till såpbubblor. Även att testa att köra bil var uppskattat. Balthazar har många aktiviteter som passar olika åldrar men vi tycker att det bäst passar barn från cirka 5 år och uppåt. Det finns mycket skoj att både bygga och experimentera så det passar barn ganska högt upp i åldern.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se