Kul dag på High Chaparall
Annons
Reseberättelse:

Kul dag på High Chaparall

(sverige, gnosjö, High Chaparral)

åka flotte är kul!

pang pang!

fängelse!!

Hej! I juli -19 var vi testfamilj för High Chaparall. Ärligt talat så hade jag inte skyhöga förväntningar då jag egentligen inte visste mer än att det skulle vara cowboy-tema på parken. När vi kom dit så väntade vackra hus, stoor plats för alla att vistas på, och teater! Både stora och små spelade teater, alltså rollspel. Där fanns cowboys, zorros, lucky luke lite varstans. Vi har barn med åldrarna 4, 7, 9 år och de alla uppskattade miljön där, de kunde springa omkring fritt och "leka pang pang" och springa på taken och sätta varandra i fängelse. GRillarna var tända så vi kunde grilla vår mat vi hade med oss. Sedan gick vi och tittade på Zorro, vilket var spännande. Vi såg fina bisonoxar och barnen fick rida på ponnys. De gillade också att åka på flottarna. Det kostar extra att t ex vaska guld och åka tåg så det väntade vi med- och vi hade så fullt upp med allt annat så vi hann inte med det faktiskt. Men vi hde fullt upp ändå. Mina förväntningar kanske inte var så höga när vi kom men när vi åkte var vi fyllda med glädje och en visshet om att vi återkommer hit! Såå roligt :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se