Experiment, problemlösningar, upptäckter och pyssel
Annons
Reseberättelse:

Experiment, problemlösningar, upptäckter och pyssel

(Sverige, Skövde, Balthazar Science Center)

Hjärngympa, kluriga pussel

Upptäcker rymden

Koncentration, pyssel pågår

En mycket lyckad dag under sommarlovet fick vi på Balthazar Science Center i Skövde.
Både föräldrar och barn, 8 och 11 år, löste problem och kluriga pussel, gjorde experiment, pysslade, upptäckte rymden, körde tävlingsbilar i simulatorer, såg en spännande show och fick lära oss nya saker om hur kropp och hjärna är funtade.
Vi hade med oss egen fikakorg och tog vår picknick i det mysiga caféet, där man också kunde köpa fika och mat, men det fanns en perfekt fikaäng för alla som hade med sig eget.

Vi rekommenderar att man är på plats när det öppnar så man hinner upptäcka så mycket som möjligt. Vi hade behövt en stund till på oss för att utforska allt spännande.

Vi upplevde att det fanns något som fångade upp de flesta åldrar, men kan bara intyga att barn i 8- och 11-årsåldern hade en jättebra dag och vill gärna åka hit igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se