Ett dygn på High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

Ett dygn på High Chaparral

(Sverige, Hillerstorp, High Chaparral )

Tågrånet, ”rika damen”

Flotten vid guldvaskningen

Wild Wild West showen

Vi fick äran att vara testfamilj på High Chaparral. Två vuxna och 3 barn (9,10 & 12).

Vi valde att hyra en stuga på campingen, jätte mysig camping med en liten sjö som barnen badade i. Personalen på campingen var jätte bra och hjälpsamma, vi kommer definitivt att besöka den campingen igen! Den får 5/5!

Inne i parken var personal jätte bra skådisar som hade stor improvisationsförmåga och fick igång barnen i äventyren runt om i parken. 

Barnens stora favoriter var tågrånet, vaska guld och Wild Wild West showen. För oss vuxna var det att se hur skådisarna verkligen såg alla barn, hur dom fick med barnen i sina upptåg och hittade på allt möjligt. Friheten att kunna strosa omkring och hitta äventyr överallt. Dotterns lycka var att få möjlighet att hälsa på alla hästar, att personalen stannade och berättade om hästarna och att få se dom i showen. 

Möjligheten att få träffa och klappa djur runt om i parken uppskattades jätte mycket av hela sällskapet. Det var rent och snyggt överallt, visar på att man verkligen ser om och tar hand om sin park!

Då några av barnen är väldigt kräsna så var det skönt att se de olika utbuden på restauranger och mat, att kunna tillgodose allas behov.

Vi kommer att komma tillbaka och kan verkligen rekommendera High Chaparral till stor som liten! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se