Testfamilj 2019
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2019

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter)

Prison Island

Minigolf

Laserdome

Vi är en familj på 2 vuxna och 3 flickor 6, 8 samt 9 år gamla. Vi hade turen att bli testfamilj på Halmstad Aktivitetscenter. Där började vi med 1 h Prison Island. Trotts att det började trögt och barnen hade svårt att förstå instruktioner (det var inte alltid lätt för oss vuxna heller) så blev det en stor favorit hos 8 och 9-åringen.  Där fanns lite utav varige: teamwork, gymnastik samt logistik så att man aldrig hade tråkigt. Dock så kommer vi boka nästa gång mer än 1 h då tiden gick fort och vi hann inte gå in i alla celler. Rekommenderar att boka minst 2 timmar.

 

Efter Prison Island var det dags för Laserdome. En stor favorit hos 6 åringen. Alla hade superroligt och som det ser ut nu så kommer alla barnkalas äga rum just på Laserdome. (Till och med min 40 års kallas ?) Det var varmt så att vi rekommenderar stark att ha bekväma lätta kläder.

 

Efter lite fika fortsatte vi med Black Pearl Minigolf. Detta passar perfekt som ett avslut då man hinner varva ner lite. Detta passar också alla åldersgrupper. Man kunde välja mellan att spela den traditionella varianten med papper och penna eller ett mer utmanande variant via en app som man laddar ner. I det senaste fallet kan man utmana andra spel medlemmar i gruppen.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se