Annons
Reseberättelse:

Härligt äventyr på barnens gård

(Sverige, Lyckeby, Barnens gård)

Vi var en familj på två vuxna och två barn i åldrarna 2-11 år som hade ett fantatiskt äventyr på Barnens gård. Det finns allt möjligt i denna park, som utvädigt syndes som att det skulle vara en liten mark men det var en mycket större park än man trodde. Våra barn tyckte mycket om vattenlandet då vi var där en varm och solig dag. Det fanns många parasoll och solstolar att låna gratis. Stora gräsytor som man kunde ha sin filt på. Ett häftigt omklädningsrum med speglar och lutande golv gjorde att ombytet blev extra roligt för de äldre barnen. Hölasset och ponnyridningen var väldigt uppskattat av de större barnen, ett litet minus att man fick betala extra för ponnyridning och även sandmålning. Vi trodde att allt skulle ingå i entrepriset och man var tvungen att köpa biljetterna i entren/restaurangen. Det var inte bara vår familj som missade det utan andra oxå.

 

Parken passar barn mellan 1-12 år. Att klappa djuren och åka lådbíl var väldigt uppskattat av de yngre. Det fanns även ett amningsrum där man kunde sitta i en skön fåtölj och även skötbord. Detta uppskattades. Toaletter och matområden var fräscha. Bra utbud på mat och dryck.

 

Vi vill gärna återkomma till denna park.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10-15% rabatt till Tyskland, Polen och Litauen!
Upp till 300:- rabatt per person på Happydays.nu
Spela två spel laserdome, betala för ett
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Sagolandet Tomteland
Dalarna
Liseberg
Göteborg
Nordens Ark
Bohuslän
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se