Annons
Reseberättelse:

Bra avslut på sommaren på Barnens Gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens Gård)

Efter ett besök på Barnens Gård kan man konstatera att det har hänt lite på 20 år. Både ett litet vattenland, studsmattor och fler djur har tillkommit. Men hölasset finns fortfarande kvar och uppskattas om man gillar att kika närmre på kossorna. Favoriterna blev studsmattorna, den stora vattenrutschbanan (Tjursläppet tror jag den heter) och att köra elbilar/traktorer. Finns även möjlighet att gå in och klappa en del av djuren. Va inte alls lika poppis som resten av grejerna men tror inte det gjorde djuren något ? det som vi saknade var några fler toaletter vid badområdet samt möjlighet att byta om någonstans. Maten är som den brukar va på ställen som dessa men helt ok. Ibland får man köpa att det inte blir mat från hela kostcirkeln.. går jättebra att ta med sig egen mat med och sätta sig på gräset eller vid ett bord med eller utan tak. Mina barn är 4 och 6 år gamla och det passade dem perfekt. Skulle säga att det passar bäst för 3-9 år men både yngre och äldre barn kommer definitivt att hitta roliga grejer att göra!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på hela sortimentet hos EkoLeko
20% rabatt på entré och guidad visning i Tykarpsgrottan
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Branäs
Värmland
Barnens Gård
Blekinge
Tivoli i Köpenhamn
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se