Annons
Reseberättelse:

Barnens gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård )

Djurmatningen var en av favoriterna

Spanar in vattenlandet förväntansfullt

Älskar att gunga! Dessa blev dottern överförtjust i. Inte som andra gungor!

Testar grävskopan

Vi besökte barnens gård med vår dotter på 3 år. Vi hann testa nästan allt av det som fanns att erbjuda (av det hon kunde göra) och vi vuxna testade en del av sakerna som hon inte än kunde delta i. För en treåring var gården toppen. Jag tror att den var precis lagom stor för att hinna och orka ”ta in” under en och samma dag, med saker som vi tror att de flesta treåringar uppskattar såsom hopptorn, studsmattor, djur, elbilar och vattenland. Vi tycker att där finns en variation av aktiviteter för både stora och små och kan säkert passa barn upp till 10 år. Det som höjde vår vistelse några snäpp var vattenlandet. Här fanns det verkligen saker att göra både för yngre barn, äldre barn och vuxna. Vi tyckte vattenrutschbanorna var roliga, och tyckte att vattnet var varmt jämfört med andra vattenland utomhus. Något annat som höjde vistelsen var personalen och deras bemötande. Extra trevligt var det att se all personal som gick runt och tog hand om gården. Jämfört med andra parker och besöksmål som är liknande barnens gård, känns barnens gård mer familjärt på något sätt. Det var supermysogt att få åka hölass ut till korna, och att få möjlighet att gå in till djur för att klappa dem. Dotterns favoriter blev djurmatningen och vattenlandet. 

Vi provade köttbullar och hamburgare i matväg, vilket var helt okej. Vi fick rikligt med potatis till köttbullarna och dressing, ketchup mm kunde man själv ta i sin burgare om man ville. Det fanns möjlighet att göra sin egen pizza, vilket såg spännande ut och vilket vi ångrar att vi inte provade. 

Barnens gård är utan tvekan ett bra besöksmål när du är i närheten av Karlskrona. Den är lagom stor för att hinna upptäcka under en dag. 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Gratis Fun Slush till barnen!
Gratis Fun Slush till barnen!
20% rabatt på entrén på Extremezone Malmö
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Givskud Zoo
Danmark
Daftöland på Daftö Resort
Bohuslän
BonBon-Land
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se