Annons
Reseberättelse:

Treewalker

(Sverige, Löddeköping, Treewalker)

I augusti åkte vi till Löddeköping för att prova höghöjdsbanan Treewalker. Vi är fyra i familjen med barn på 13 och 15 år. Det är ibland svårt att få med sig barnen på resor när de blivit lite äldre. När vi föreslog denna aktivitet blev det helt klart lättare!

Vi möttes av Tomas, Mikaela, två anställda killar och hunden Frasse. Innan vi kunde börja fick vi säkerhetsutrustning och en genomgång på hur allt funkar. 

Banorna var uppdelade i färg efter svårighetsgrad och personalen var runt oss hela tiden. De gula banorna var enklast och den röda riktigt svår. Det var enkelt att förstå säkerhetsföreskrifterna och att använda utrustningen.

Alla kunde utföra uppdragen uppe i träden men med olika utgångspunkt. Det var fysiskt ansträngande med klättring, koordination och balans. Mamman, jag, med en aningens höjdskräck tyckte det blev läskigare allt eftersom medans barnen var som små apor i träden. Uppe i den röda banan tyckte jag det var riktigt obehagligt men barnen övertalade mig att hänga med. Det var en härlig känsla att ha klarat det! 

För att kunna utföra de flesta banorna behöver man vara ca 130 cm, så aktiviteten passar bäst för lite större barn.

Det fanns parkering, toaletter och fika nära till hands. Det fanns även bord man kunde sitta på för att äta medtagen fika. Jättetrevlig personal och bra bemötande. Tomas och Mikaela berättade hur de kom på idén och hur man gjorde för att underhålla banorna. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se