Testfamilj
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj

(Sverige, Stockholm , Tekniska museet )

Vi är en familj som består av 2 vuxna och 2 killar på 13 och 11 år som varit testfamilj på Tekniska museet i Stockholm.

Vi tog bussen från city och var där lagom när de öppnade kl 10, en sommardag i augusti. Det var perfekt att komma vid den tiden, ingen kö in och lagom med folk den tiden vi var där.

I entrén finns gott om låsbara skåp, det finns också plats att ställa barnvagnen.

Vi började längst ner där det visades hur det fungerar i en gruva förr i tiden, tekniska har 4 våningar. En utställning som var tillfällig, handlade om robotar, den var häftig och cool. Där fanns många olika robotar med olika funktioner, där fanns oxå de som varit med i olika filmer.

Våra killar tyckte bäst om avdelningen där man fick prova på olika saker, bla mäta sin styrka, kolla sin puls, åka slalom och klättra på klättervägg. Här kunde även vi vuxna vara med och "tävla".

Det som tilltalade killarna minst var avdelningen med 100 innovationer. Där kunde man se olika uppfinningar, som bla hur tandborsten kom till.

Vi upplever att Tekniska museet passar alla åldrar, tror man har roligast från 8 år och uppåt. Fanns en liten lekhörna för de allra minsta barnen. Det finns också en rejäl lekplats utanför som besöktes av våra killar både före och efter besöket.

Har man egen matsäck med sig finns det ett stort rum med både höga och låga bord, där finns också en micro om man vill värma något. I anslutning finns bra toaletter.

Tack till Barnsemester för ett mysigt besök för hela familjen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se