Annons
Reseberättelse:

Knuthenborg safaripark

(Danmark, Knuthenborg safaripark)

Vi har varit i Knuthenborg safaripark och vi är supernöjda. Vi är en familj på två vuxna och tre flickor i åldrarna 10, 11 och 12 år.

Vi hade en varm och solig sommardag, vilket var underbart men oj vad mycket getingar kring kioskerna och matställena!

Det var en upplevelse att se girafferna så nära, dem är så vackra och graciösa! Alla djur var fantastiska men allra bäst var faktiskt hästarna!

Dem var otroligt tama och keliga! Dem låg på gräset och blundade och brydde inte sig det minsta. Keliga. Vår ena dotter som är hästtokig var salig av lycka.

Dinousarieparken var fantastisk häftig med dinousarier som rörde sig, lät och sprutade vatten. Vi missade tyvärr tigerparken pga av att vi körde med vår husbil och på husbilen hade vi ett cykelräcke som inte gick att montera av. Man får inte ha cykelhållare på bilarna när man ska in i tigerparken.

Vi åt god pizza men som skrivit ovan, så var getingarna jobbiga. Vi hade en fantastisk dag tillsammans, alla var nöjda och glada!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se