Annons
Reseberättelse:

Kul på barnensgård

(Sverige , Karlskrona, Barnens gård)

Vi var på barnens gård. Det var jätte kul. De hade studsmattor, djur såsom höns, kaniner, getter hästar , kor och grisar. Man kunde klättra i en nätter bana, gå igenom en labyrint och åka hölass. Bäst av allt förutom badlandet då är att man kan köra eldrivna lådbilar i form av lastbilar och traktorer. Man kan också pyssla och ha barnkalas där. Personalen är trevlig och man kan beställa god mat i restaurangen. Man kan även grilla och ta med egen mat. Ett mycket fräscht och välvårdat ställe. Perfekt för både barn och vuxna.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
50% rabatt på entrépriset för barn (5-17 år)
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Blomsterparken på Jesperh...
Danmark
Randers Regnskov
Danmark
Skansen-Akvariet
Stockholm
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se