En härlig dag för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

En härlig dag för hela familjen

(Sverige , Oskarshamn , Barnens gård )

Började dagen med tidig frukost för att sen bege oss drygt två timmar i bil, till barnens gård. Familjen består av två vuxna o två tjejer på 8 o 9 år. Dagen bjöd på väldigt varmt väder o strålande sol. Vi svängde in på parkeringen tio min före öppnandet och kön var redan lång o parkeringen fylldes fort. Vi lyckades få en av de sista skrindorna att hyra. Väl inne bestämde vi oss för att ta en plats nära poolerna direkt. Tyvärr var samtliga parasoller redan slut o såg att flera tagit 3-4 parasoller på en familj. Lyckades få ta en av en annan familj. Skugga behövs att pausa i under en dag på barnens gård i solen. Barnen fick välja upplägg för dagen, så det blev bad direkt för svalka. Mycket härligt o uppskattat. Härligt m flera rutschkanor att variera sig med. Vi fick kämpa lite för att få ringar att åka med. Det vara härligt att glida runt i kanalen, samt att susa ned i strömmande forsen. 


därefter blev det några timmar i övriga parken, lång stund på de härliga studsmattorna o även hoppborgarna. Dock var dessa stekheta i solen så tjejerna brände sig. Klätterställningen med massa hinder är fantastisk kul o härligt utmanande. Vi tillbringade lång stund hos de söta små kaninerna oxå o hälsade på övriga djur. Dock var kön till ridning galet lång, så det fick vi avstå ifrån. Samma m hölasset. När det var dags för lunch, fanns det mycket att välja på. God vällagad mat o dryck. Smidigt m saft hela dagen erbjudandena! Men galet fullt vid borden o mycket kladdigt o smutsigt. Efter ännu en stunds bad var det dags för glass. Massa roliga o goda smaker o utföranden att välja på. Resten av dagen blev det bad o vattenrutschbanor. Alla vågade till sist testa tjurfallet, pirrigt o härligt högt och lagom läskigt. Synd att det inte finns någon större pool för enbart bad o hopp o bus. Framåt 17 vara alla nöjda o glada o trötta, dags att bege oss hemåt. En härlig park tjejerna absolut vill besöka igen. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se